Sommarfin

24.07.2021

I veckan har banan fått en finputsning och en förlängning (som inte är skyltad än). Åslingan har fått lite mer fint grusmaterial som paddats på sina ställen, det blev grymt bra (kanske för bra? 😃). Banan har också trimmats och tack vara den torra sommaren så växer inte gräset så snabbt längre så förhoppningsvis så håller det sig kort ett tag nu. 

Det nya segmentet kallas Skråbacken och man hittar dit genom att hålla vänster efter ”U-backen Downhill”, precis efter krönet på elljusspåret så går stigen in till höger. Man kommer sedan ut på gamla järnvägen efter en ny spång (bra snickrat Johan & Melker, ni lär få bra betyg i träslöjd bara ni når betygsåldern).  Man kan också svänga in mitt i Skråbacken om man tar höger efter Åslingan då man kommer upp på gamla järnvägen, då får man ett 1,2 km långt varv utan så mycket höjdmeter. Det ska fixas mer i Skråbacken men det är fullt cykelbart som det är nu.  Kolla in uppdaterade kartor här https://lundasvallenmtb.webnode.se/kartor/ 

 Varje gång jag cyklar eller är och fixar på banan så träffar jag cyklister, de flesta såna som jag aldrig sett tidigare, det är så himla kul! Att det arbete som vi alla lägger ned på banan leder till att fler får roliga cykelturer! Så ut och cykla med er för ett så fint MTB spår som finns på Lundåsvallen har aldrig tidigare funnits i Häverödal 😃👍🏽!