INLÄGG

 

Vi har tagit det lugnt med arbetsdagar på banan på sistone och istället njutit av att den är så fin att cykla på! Men den 3:e oktober är det dags igen. Vi kommer att fokusera på en förlängning av banan (och så lite små fix på befintlig bana).

Sommaren har bjudit på mycket fint cykelväder och vår bana har utvecklats riktigt bra då den satt sig och blivit mer tillåkt.
Vissa av oss har ju hållit på och pysslat på banan hela sommaren vilket givit fina resultat men nu tänker vi dra igång gemensama arbetskvällar igen. På onsdag den 1/9 kl 18 kör vi igång.

Hemmavasan

11.08.2021

Kom och cykla eller spring tillsammans på lördagen den 14 augusti. Du väljer själv distans, tempo och starttid. Anmäl dig på Vasaloppet.se eller delta utom tävlan.

Uppmärksammad

24.07.2021

Ni har väl inte missat senaste numret av Roslagen Runt? Jättefin artikel om vår härliga MTB-bana! Man blir så glad när man läser recensionen från den unge cyklisten :-)

Sommarfin

24.07.2021

I veckan har banan fått en finputsning och en förlängning (som inte är skyltad än). Åslingan har fått lite mer fint grusmaterial som paddats på sina ställen, det blev grymt bra (kanske för bra? 😃). Banan har också trimmats och tack vara den torra sommaren så växer inte gräset så snabbt längre så förhoppningsvis så håller det sig kort ett tag nu. ...

Våra ivriga banbyggare ville ha lite grus att jobba med under sommarlovet, vad händer? Jo, världens vackraste lastbil dyker upp med ett lass! Tack Hallstakottenschaufför och Allservice AB!!! 😃🤩👍🏽 Heja Brynäs IF!

Förlängning

29.06.2021

På onsdagkväll kör vi arbetskväll igen. Samling kl 18 vid starten av Åslingan. Det blir fokus på en förlängning av 3 km slingan. Spade, spett, såg, skottkärra är bra verktyg att ha med! :-)

Röd nedfart

23.06.2021

Kvällens arbetsinsats resulterade i en ny nedfart med XCO karaktär. Från toppen av U-backen kan man nu välja att köra utförs inne i skogen. Det blev en lite tuffare nedfart så ta det lugnt första gången ni testar den. Grymt jobbat ikväll av alla inblandade, som vanligt, och lite extra kul när det dyker upp ett par grabbar i...